Call +001 555 801

Default Welkom tot Adidas Schoenen Nederland Online winkel!

Betaling

1. Wij accepteren momenteel een verscheidenheid aan creditcards, waaronder Visa, MasterCard,Paypal. Het is gemakkelijk om een te gebruiken creditcard om voor je te betalen nlrunss.com aankoop, doe gewoon als volgt:

 a) Op uw winkelwagenpagina, Klik "uitchecken" na beoordeling van uw items.

b) Op de pagina met bestelinformatie, onder Betaling Methoden, kiezen Credit Card.

c)Klik "ga verder met afrekenen" en vul uw creditcardgegevens in( Kaart Aantal, vervaltijd Datum en Veiligheid Code).

d) Een keer uAls u uw betalingsgegevens hebt ingevuld, klikt u op Doorgaan om de betaling voor uw artikel te voltooien(s).


Retourneren en ruilen

Uitwisseling Het beleid

1. Wij staan alleen volledige restitutie toe voor items die problemen hebben veroorzaakt door ons.

2. Wij accepteren ruilen voor een verkeerde maat of kleur binnen 10 dagen na de oorspronkelijke verzenddatum van de bestelling. Neem contact met ons op met uw bestelling ID en bestelgegevens die u zullen helpen. terugkoppeling nu!

3. U moet contact met ons opnemen voordat u de artikelen terugstuurt, we zullen het juiste adres opgeven. Alle items die naar ons worden teruggestuurd, moeten in hun originele staat zijn i. e. niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bevestigd. Versleten van vuile items worden naar u teruggestuurd.

4. Wij dekken de verzendkosten van beurzen niet, u bent verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzendkosten van het terugsturen van de geruilde artikelen naar u. Wij raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen wanneer u artikelen naar ons verzendt voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

5. Stuur ons een e-mail met ons trackingnummer wanneer u het pakket terugstuurt.

Retourbeleid

1. Wij staan alleen het retourneren van items toe die problemen hebben veroorzaakt door ons, ik hoop dat u begrip hebt.

2. U kunt uw producten retourneren voor een volledige restitutie (minus verzendkosten) als ze ongeopend en in verkoopbare staat zijn naar het onderstaande adres.

3. Stuur ons een e-mail met een retourzendadres voordat u de artikelen terugstuurt en laat ons weten welke producten u zult retourneren. Zorg ervoor dat de producten veilig en veilig zijn verpakt. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor goederen die verloren gaan of beschadigd raken tijdens het retourproces. Daarom vragen wij u om een certificaat van plaatsing te vragen wanneer u producten per post retourneert. Zodra we de artikelen hebben ontvangen, wordt binnen 14 dagen een terugbetaling uitgevoerd.

4. Goederen moeten worden geretourneerd binnen 7 dagen na ontvangstdatum-ongedragen en bevatten alle originele verpakking en labels. Wij zullen uw oorspronkelijke betalingswijze crediteren, met uitzondering van 20% heropslag / verwerkingskosten, administratiekosten en verzendkosten die bij ons niet worden terugbetaald. Alle verzendkosten in verband met het retourneren van goederen zijn de verantwoordelijkheid van de consument.


Levering

Wij bieden snelle verzending naar de hele wereld. Welkom bij het verzamelen van deze site en vertel het aan je vrienden en familie, geniet van tijd met winkelen nlrunss.com!

1. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u onmiddellijk een bevestigingsbericht voor de bestelling. Als u de bevestigings-e-mail niet ontvangt, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

2. Bevestig uw verzendadres voordat u betaalt, u kunt het beste het telefoonnummer achterlaten om contact op te nemen. Geef een geldig e-mailadres op en controleer e-mails nadat u hebt gekocht voor bijgewerkte informatie.

3. Items worden over het algemeen verzonden binnen 12-24 uur nadat de betaling is geverifieerd (Sat. & Sun. en de meeste nationale feestdagen zijn uitgesloten).

4. Wij gebruiken meestal DHL, EMS, direct bij u aan de deur, zorg ervoor dat u thuis bent wanneer het pakket bij u aankomt.

5. Zodra we uw pakket verzenden, sturen wij u een trackingnummer zodra het beschikbaar is. De transittijd van het pakket duurt normaal gesproken 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren waarop Postal Service geen invloed heeft. Als er een kleine vertraging is, moet u meer geduld hebben. Heel erg bedankt voor het steunen van ons.